2017. május 13., szombat

HERMINA MAGAZIN - MÁJUS 12.

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában. 2017. május 12-én sem történt ez másképp:


- Megismerhetik Kisnémedi Varga Pál magyar nóta- és operett-énekest, aki minden év májusában - így 2017. május 13-án is - újabb és újabb nagykoncerttel örvendezteti meg Hallgatóságát a Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Székházának Hermina termében;

- A Mozdulj! Közhasznú Egyesület 2011. óta minden évben szervez tandemtúrát látássérültek számára a Balaton körüli zöld jelzésű kerékpárúton. Borai Botond mikrofonjánál az egyik alapító: Tálos Mónika gyógypedagógus, valamint édesanyja: Tálosné Violányi Mariann festő.


Szerkesztő-riporter: Borai Botond, zenei szerkesztő-műsorvezető: Borainé Kati, technikai munkatárs: Balogh Tamás,  intro: Shuck Antal, felelős szerkesztő,  házigazda: Ruzsa Viktor, a Civil Rádió munkatársa.

A műsor a Civil Rádióban hangzott el 2017. május 12-én pénteken 13  és 13-án szombaton 3 órakor.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...