2017. augusztus 1., kedd

AZ EMBEREK SEGÍTSÉGÉT KÉRI AZ EMBEREK VAGYUNK EGYESÜLET

Az Emberek Vagyunk Egyesület több integrált programot is szervezett már, hatalmas sikerrel, fogyatékossággal élőknek és épeknek egyaránt. Hiszen ezen programok lényege épp azt a célt szolgálja, hogy felhívjuk a körülöttünk élők figyelmét arra, hogy mindenkinek joga van a kultúrált élethez, a kikapcsolódáshoz, a szórakozáshoz, a sporthoz, a szabadidő hasznos eltöltéséhez. 

2017. augusztus 5-ére szombatra, délelőtt 10:30-ra a Fővárosi Állat- és Növénykertbe szervez sétát az Emberek Vagyunk egyesület. Azonban most úgy néz ki, hogy nincs olyan ember, aki szakszerűen  tudna mesélni az Állatkertről és az ott látható állatokról látássérülteknek, és a jelnyelvi tolmácsolás sem megoldott. Ezen kíván változtatni az Egyesület, melynek elnökével, Nosz Jánossal beszélgettünk a Civil Rádió "117 perc" című magazinjának 2017. július 25-i és "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2017. július 28-i adásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...