2017. december 19., kedd

ADNI ÖRÖM 2017-BEN IS

A Spar Magyarország KFT 2017-ben már 21. alkalommal indította útjára "Adni Öröm" élelmiszer-adománygyűjtését, immár 161 áruházában. 




                


A 2017. december 14-i nyitórendezvényen, az áruházlánc budapesti Batthyány téri nagyáruházában Maczelka Márk, az áruházlánc kommunikációs vezetője mesélt az adománygyűjtést végző Magyar  Máltai Szeretetszolgálattal való  együttműködésről, a Szeretetszolgálat alapítója, Dr. Kozma Imre lelkész pedig köszönetet mondott az  áruházlánc dolgozóinak és a jólelkű vásárlóknak. A rendezvényen részt vett a Spar arca, Ördög Nóra televíziós műsorvezető is, valamint Romhányi Tamás, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.

Riporter: Ruzsa Viktor.

A tudósítás a Civil Rádió 2017. december 15-én 13 órakor kezdődött "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjában,  valamint december 16-án  8 órakor kezdődött  "Reggeli" magazinjában hangzott el.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...