2018. április 30., hétfő

VILÁGRASZÓLÓ LAPBEMUTATÓ

Az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott Csillagszálló Kulturális Utcalap 2018. tavaszi, "Világ" címmel megjelent lapszámának bemutatója 2018. április 2-án volt az egyetlen, a lapot forgalmazó budapesti üzletben, az Írók Boltjában. Az egyes  lapszámokat  ugyanis elsősorban hajléktalan utcai terjesztők árulják. A lapszámokat megvásárlók fele részben őket, fele részben pedig az Oltalom Karitatív Egyesületet támogatják.

A "Világ" című lapszám-bemutató közreműködői: a lap főszerkesztője, az est háziasszonya Pálfi Anna, az irodalmi rovat vezetője Weiner-Sennyei Tibor, valamint Formanek Csaba drámaíró, rendező, aki nem sokkal a lapbemutató előtt nyert  az Örkény István drámaíró pályázaton.

A lapszámbemutatóról készült  tudósítás 2018. április 20-án 13 órakor hangzott el a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjában. Aki lemaradt erről, vagy tetszett neki,  és szívesen meghallgatja újra, az MOST itt megteheti.

Szerkesztő-riporter, és a felvételt készítette: Ruzsa Viktor




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...