2018. szeptember 11., kedd

"ISTEN SELEJTET NEM TEREMT, MINDEN GYERMEK ISTEN DRÁGA AJÁNDÉKA!"

Böjte Csaba, vagy ahogy mindenki ismeri, tiszteli és szólítja, Csaba Testvér 1993-ban alapította meg a Dévai Szent Ferenc Alapítványt, melynek küldetése, hogy árván maradt gyermekeknek segítsen.  Csaba Testvér vallja, hogy Isten selejtet nem teremt, minden gyermek Isten drága ajándéka.

                                                 (A kép forrása: Csaba Testvér Facebook-oldala)
 

A 2018-ban 25 éves Dévai Szent Ferenc Alapítvány a Nem Adom Fel együttessel közösen várja az érdeklődőket, a zenerajongókat és támogatókat a Papp László Budapest Sportarénába 2018. szeptember 13-án este. Ebből már az is tudható, hogy a 2005-ben alakult zenekar - több hazai kiváló könnyűzenésszel közös estjén - ezen koncert bevételét az Alapítványnak ajánlja fel, segítve ezzel munkájukat, még boldogabbá téve Csaba Testvér gyermekeinek életét.


A Csaba Testvérrel készített telefoninterjú a Civil rádió "117 perc" című műsorának augusztus 21-i, valamint "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának augusztus 24-i és 31-i adásában hangzott el.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...