2019. január 20., vasárnap

VONATJEGY-RENDELÉS OKOS ESZKÖZÖN - IGEN! 2019-BEN MÁR EZ IS LEHETSÉGES, MÉGHOZZÁ AKADÁLYMENTESEN!

Igen! Akár ez is lehetséges 2019-ben, okos  eszközön, iPhone-on vagy iPad-en egy speciálisan erre a célra kifejlesztett alkalmazás segítségével, melyet látássérült szakember, Torma Zsolt fejleszt többek között saját tapasztalataira építve, együttműködésben a MÁV-START ZRT-vel. Az alkalmazás segítségével látássérültként is akadálymentesen rendelhetünk vonatjegyet. 

(A képen a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének logója.  A logó felső- és alsó szélén az Egyesület teljes nevének felirata félkörben, zöld betűkkel normál írással, középen pedig piros pontokból az Egyesület kezdőbetűiből álló mozaikszó Braille-írású képe, piros pontokkal)



Többek között erről is szólt a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciájának egyik előadása még 2018. novemberében, mely előadást a  Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja 2019. január 11-i adásában is hallhattak érdeklődő Hallgatóink.





Zenei szerkesztő: Borainé Kati, riportok és vágás: Borai Botond,  intro: Shuck Antal, házigazda és technikai munkatárs: Ruzsa Viktor. A helyszíni felvételt a Hobby Rádió  főszerkesztője, Pál Zsolt készítette.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...