2019. március 9., szombat

LÁTÁSSÉRÜLTEKET ÉRINTŐ JOGSZABÁLY-VÁLTOZÁSOK ÉS KÖZELGŐ PROGRMOK 2019-BEN


(A képen a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének logója látható, felül és alul sötétzöld betűkkel félkörívben az Egyesület neve, középen az Egyesület kezdőbetűinek Braille-írású képe piros pontokkal. Forrás: Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete honlapja)




2019. március 8-án sem történt ez másképp.

A műsor első részében Dr. Orliczky János jogász beszélt a látássérülteket érintő legfontosabb jogszabály-változásokról, melyet 2019. hozott.

A magazin második részében Bereczk Istvánné Bihari Erzsébet, a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete Közművelődési- és Kulturális Bizottságának, valamint Horizont Kultúrcsoportjának és Nosztalgia Klubjának vezetője beszélt az  Egyesületben  folyó, és 2019-ben is folytatódó kulturális tevékenységről, programokról.


Szerkesztő-műsorvezető:  Borainé Kati, riportok és vágás: Borai Botond, intro: Shuck Antal, házigazda és technikai munkatárs: Ruzsa Viktor














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...