2019. szeptember 15., vasárnap

TÁVSZEMEINK - AVAGY, ŐK LÁTNAK HELYETTÜNK (I. rész)

2019. júliusában elindult az MVGYOSZ Távszem mobilapplikáció tesztidőszaka. Ennek kapcsán a  Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete négyrészes sorozatot indított útjára, melyben a Távszem hívásfogadó központjában dolgozó operátorokat kívánja bemutatni. Azokat, akik az alkalmazást igénybe vevő látássérültek helyett látnak, segítve ezzel őket hétköznapjaik során.

(A képen a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének logója. Az egyesület neve fent és lent, félkörívben, sötétzöld felirattal, középen az Egyesület nevének mozaikszavának Braille-írású képe piros pontokkal)


Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában. Így történt ez 2019. szeptember 13-án pénteken is, sőt, ettől az alkalomtól kezdve a Civil Rádió szombatonként délután 16 órakor megismétli a műsort.



Szerkesztő-műsorvezető: Borainé Kati, riporter: Borai Botond, utómunka: Ruzsa Viktor






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...