2020. február 16., vasárnap

HUSZONHARMADIK CIVIL NAP AZ ANGYALFÖLDI RADNÓTI MIKLÓS MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN 2020. FEBRUÁR 1-ÉN

Példa értékű civil közösség él Budapest második legnépesebb kerületében, Angyalföldön.  2020. február 1-én szombaton immár huszonharmadik alkalommal rendezték meg a Civil Napot, melynek  ez alkalommal is a kerületben működő Radnóti Miklós Művelődési Központ, közismert nevén a RAM Colosseum adott otthont.

Ezen a rendezvényen számos  angyalföldi, vagy  angyalföldi kötődésű civil szervezet mutatkozott be saját standdal. Köztük a 2020-as évben Civil Vándordíjban részesült Magyar Vöröskereszt XIII. kerületi Szervezete, illetve az Angyalföldi Lokálpatrióta Egyesület. 


Az esemény médiatámogatója a Hobby Rádiót működtető Netmédia Alapítvány, ezen tudósítás készítőjeként pedig jómagam is a Hobby Rádió újdonsült önkénteseként  tudósítottam az eseményről.



Az itt hallható tudósítás a több hazai közösségi rádió által sugárzott  Esélyegyenlőségi Magazin 2020. februári első adásában hangzott el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...