2020. augusztus 23., vasárnap

KEDVEZMÉNYES NYARALÁSI LEHETŐSÉG RÁSZORULÓ CSALÁDOKNAK

 Esélyegyenlőségi Magazinunk 2020. augusztusi második adásában - többek között -  egy kedvezményes nyaralási lehetőségről szóltunk, mely lehetőséget egyszülős- és nagycsaládok vehetnek igénybe. Azon rászoruló családoknak kívánnak segíteni e lehetőséggel, akiknek anyagi helyzetük nem teszi lehetővé, hogy önerőből nyaralhassanak. A kedvezményes nyaralási lehetőséget  Gyulán, Zalakaroson, valamint három balatoni településen vehetik igénybe az érintettek. A részletekről Kardosné Gyurkó Katalinnal, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnökével, valamint Nagy Annával, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány (Egyszülős Központhttp://www.egyszulos-kozpont.hu) vezetőjével beszélgettünk.

Ezt megelőzően azonban még egy, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségében lezajlott elnökségi tisztújításról és egy látássérültek számára kedvező  megállapodásról is beszámoltunk műsorunkban.


Műsorunk a Netmédia Alapítvány támogatásával valósul meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...