2021. február 11., csütörtök

ÖT ÉVES A NEM ADOM FEL KÁVÉZÓ ÉS ÉTTEREM - JÓZSA ÁGNESSEL BESZÉLGETTEM

2021. elején volt öt éves a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem. Magyarországon nem egyedülálló, ám mindenképpen példaértékű, hogy ebben a kávézóban és étteremben - Budapest VIII. kerületében, a Baross utca és Magdolna utca sarkán - megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő munkatársak fogadják, és szolgálják ki a vendégeket. Már amikor épp nyitva lehet a hely, mivel a 2020. március közepe óta tartó COVID-járványhelyzet miatt - akárcsak valamennyi vendéglátó- és szórakozóhelynek, kulturális intézménynek - ennek is zárva kell lennie. Így beszélgetésünk idején, február elején csak elvitelre kérhetnek az oda látogató vendégek. Emellett viszont az éttermet is működtető Nem Adom Fel Alapítvány munkatársai webshopot is üzemeltetnek.


Hogy hogyan jött a hely ötlete még 2015. végén, 2016. elején, és mivel is várják az érdeklődő vásárlókat a webshopban? - erről beszélgettem Józsa Ágnessel, a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem kommunikációs munkatársával Esélyegyenlőségi Magazinunk februári első adásában.



Műsorunk a Netmédia Alapítvány támogatásával készül.

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...