2016. augusztus 10., szerda

TÖBB EZREN NEM JUTOTTUNK BE DOMINGO INGYENES KONCERTJÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBA

A videón látható ember mind Domingo koncertjére érkezett - volna, de nem jutottunk be. :(

Hatalmas érdeklődés övezte Plácido Domingo világhírű spanyol tenor ingyenes opera- és operett-koncertjét. Olyannyira, hogy a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól, a lejárattól a pár száz méterre lévő főbejáratig több ezren álltunk, megtömve a plasztert. Én 19:06 - 19:59 között. Gyakran bemondták a hangosbemondóban, hogy helyet csak a megfelelő számú kapacitás erejéig tudnak biztosítani, legalább hatszor. Majd egyszer csak sajnálattal közölték, hogy nincs több hely, nem tudnak több vendéget beengedni. Így több százan, ha nem ezre fordultunk vissza a metróba. Ez a videó már akkor készült, amikor több századmagammal nagy szomorúan visszaindultam a metróba. Jó szórakozást azoknak, akik bejutottak. :( Mi meg nem voltunk elég "koránkelők". :( Ugyanakkor ez szerencsére azt is jelenti, hogy nagy az igény a komolyzenére, teljesen vegyes korosztály volt, egész fiataloktól az idősekig.



Szerencsére azonban nem volt tülekedés. A tömeg kultúráltan várt a sorára, és hazafelé is így indultunk. Voltak, akik megszólták a szervezést, illetve olyan is volt, aki mondta, hogy ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen lehetőség.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...