2016. december 9., péntek

ZÁRSZÁMADÁS 2016.

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában.



A mai műsorban zárszámadást hallhattak Hallgatóink, mivel ebben az évben már nem lesz műsoruk - azonban természetesen januártól továbbra is hallhatók lesznek a Civil Rádióban, minden hónap második péntekén. A műsor első részében Borai Botond elnök Bereczk Istvánné Bihari Erzsébetet, a Hermina Egyesület Közművelődési- és Kulturális Bizottságának elnökét, előadóművészt, a Hermina Egyesület Horizont Kultúrcsoportjának, illetve a Nosztalgia Klubjának vezetőjét az idei programokról, élményeikről. A műsor második részében pedig Borai Botond, a Hermina Egyesület elnöke adott számot az Egyesület működéséről.



Szerkesztő-műsorvezető: Borainé Katalin, riporter: Borai Botond, a Hermina Egyesület elnöke, technikai munkatárs: Balogh Tamás, intro: Shuck Antal, a műsor felelős szerkesztője: Ruzsa Viktor, a Civil Rádió munkatársa.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...