2018. december 2., vasárnap

A KÖZÖSSÉGI RÁDIÓZÁS, MINT KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

Míg a Black Friday a Karácsony előtti mértéktelen fogyasztás ösztönzéséről, különféle  akciós ajánlatokról szól,  az Adakozó Keddnek, mint nemzetközi kezdeményezésnek célja, hogy világszerte felhívja a figyelmet az önzetlenségre.  Arra, hogy miért is fontos az önzetlen segítség, amely lehet akár  közösségi szolgálat.   
 



       (A képet  Magyar Ádám, a Civil Rádió egykori műszaki vezetője készítette 2009.  februárjában a Rádió 2-es stúdiójában)




Ilyen közösségi szolgálat lehet  a közösségi rádiózás is. A Civil  Rádió, mint közösségi rádió már több, mint száz önkéntesnek biztosított lehetőséget arra, hogy kipróbálja magát a közösségi médiában, hogy nyilvánosság elé tárja a számára legfontosabb ügyeket, mondanivalókat.

Adakozó Kedden, 2018. november 27-én délután  16 órától közel két órás műsorfolyam keretében meséltek magukról régi- és új Civil Rádiós Kollégák, míg adáson kívül is sokan mikrofon elé álltak, hogy elmondják, számukra mit jelent az önzetlenség. Az ezekből a hosszabb-rövidebb interjúkból készített voxpop  a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorának 2018. november 30-i adásában hangzott el.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...