2018. február 13., kedd

HERMINA MAGAZIN - 2018. FEBRUÁR

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában.



              



2018. február 9-i műsorunk első részében Kovács Zoltánnal, a HangVilág KFT ügyvezető igazgatójával beszélgetett Borai Botond riporter. A beszélgetésből megtudhattuk, hogy milyen új segédeszközöket ajánlanak látássérülteknek, illetve, hogy milyen fejlődésen ment keresztül az informatika, melynek eszköztárát egyre több látássérült ember is képes akadálymentesen használni.

Műsorunk második részében Bereczk Istvánné Bihari Erzsébet, a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete Kulturális- és Közművelődési Bizottságának, valamint a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete Nosztalgia Klubjának és Horizont Kultúrcsoportjának vezetője beszélt a Klub és a Kultúrcsoport 2018-as évi program-tervezetéről.


Műsorvezető: Borainé Kati, riportok és vágás: Borai Botond, intro: Shuck Antal, házigazda és hangmester: Ruzsa Viktor

A műsor a Hermina Egyesület szellemi tulajdonát képezi!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...