2018. március 24., szombat

BOKRÉTAÜNNEP AZ ÚJONNAN NYÍLT EGYSZÜLŐS KÖZPONTBAN

Magyarországon az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vállalja, hogy segít a gyermekét, vagy  gyermekeit egyedül nevelő szülőknek például olyan munkát találni, mely munka elzése könnyedén összeegyeztethető a gyermekvállalással. Emellett az Alapítvány   jogi  segítség-nyújtást is vállal.  2018. március 21-én nyílt meg Magyarország első Es Központja Budapesten, a VIII. Mária utca 52. -  Üllői út 30. sarkán lévő épületben, az egykori bútoráruház helyén.   Ez alkalomból bokrétaünnepet rendeztek, miközben a munkások még az épület belső felújításának utolsó simításait  végezték. Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumának elnö, Nagy Anna sajtótájékoztató keretében ismertette az újonnan létrejövő Központ feladatait, célkitűzéseit.
 






A felvétel a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2018. március 23-i adásában hangzott el.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...