2018. március 24., szombat

NEKED MUNKA, NEKEM ÁLOM - A SALVA VITA ALAPÍTVÁNY PROGRAMJA

A Salva Vita Alapítvány  küldetése, hogy fogyatékossággal élő embereknek segítsen a nyílt munkaerőpiaci integrációban. 2015. óta minden évben megtartják a "Neked munka, nekem álom" project-et, melynekényege, hogy a programban részt vevő munkavállalók  olyan  munkahelen dolgozhatnak, amilyenről eddig valóblmodni mertek, vagy talán még azt sem. Bebizonyíthatják, hogy ők is értékteremtő tevékenységet lytatnak. A program 2018. évi megnyitója március 19-én volt a Novotel Centerben. A programot Bíró Veronika nátor nyitotta meg, továbbá beszédet mondott Czibere Kármberi Erőforrások Minisztériumának syekért és társadalmi felzárkózátitkára. 


           



A riport végén interjút hallhatnak Pálffy Krisztinával, aki az MTVA székházába, a Kossuth Rádió és az M4 Sport működésébe nyerhetett bepillantást. S ha ár még csak bllantást nyert, illetve   két alkalommal adossuth Rádió műsoraiban,  elmondta, hogy szívesen   dolgozna ott.tt beszélt  korábbi munkahelyein szerzett tapasztalatairól.

A riport a Civil Rádió "117 perc" című magazinjának 2018. március 20-i és "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2018. március 23-i adásában hangzott el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...