2020. március 28., szombat

MÉDIAISMERETI KÉPZÉSEKET INDÍT FIATALOKNAK A LIKE GROUP X-MANAGEMENT MÉDIAÜGYNÖKSÉG - A STÚDIÓBAN SZICK PETRA DÓRA EGYKORI SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ, MODELL ÉS MOLNÁR DÁNIEL ZENESZERZŐ, ÉNEKES



Szick Petra Dóra egykori szépségkirálynő, modell és Molnár Dániel zeneszerző, előadóművész, a Sztárban Sztár egykori felfedezettje és A Dal 2020. egyik indulója, a Like Group X-Management Médiaügynökség munkatársai a Médiaügynökség által tervezett médiaképzésekről, az Ügynökség munkájáról meséltek, illetve arról, hogy számukra mit jelent a sztárság, és - ami minden ifjú tehetség számára nagy kihívást jelent - arról, hogy hogyan lehet feldolgozni a sztárságot, a sztársággal járó népszerűséget annak pozitív- és árnyoldalával együtt.

A képen balról jobbra: Szick Petra Dóra egykori szépségkirálynő, modell és Molnár Dániel zeneszerző, énekes a Civil Rádió stúdiójában. Forrás: a Like Group X-Management Médiaügynökség Facebook-oldala)


Amikor 2020. március elején stúdiónkban jártak, nagy izgalommal várták a képzések tavaszi indulását. Azonban a Koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet miatt a tervezett képzések nyilvánvalóan későbbre halasztódnak. Hogy pontosan mikorra? - azt egyelőre nem lehet tudni.

Addig is e stúdióbeszélgetésben megismerhetjük munkájukat, terveiket, beszélgetésünket követően meghallgathatjuk Dani "Ábránd" című, A Dal 2020-as versenydalát, melyet édesanyja emlékére írt.



A stúdióbeszélgetés a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című  műsorának 2020. március 27-i adásában hangzott el.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...