2018. július 16., hétfő

NYÁRI SZÜNIDŐ A HERMINA EGYESÜLETTEL

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - a védett közösségi tér" című műsorában.
 

A magazin 2018. július 13-i adásának első részében Németh Tamás zongoraművész-tanár portréját hallhattuk, melyben megismerhettük a Művészt, munkásságát, eddigi mozgalmas életét.

 
A műsor második részében a látássérültek üdülési lehetőségeit mutatták be az Egyesület munkatársai, kiemelten szóltak a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Balatonboglári Üdülőjéről, valamint a soproni Hotel Szieszta látássérültek számára kínált Hermina Csomagjáról.

Műsorvezető-szerkesztő: Borainé Kati, riportok és vágás: Borai Botond, intro: Shuck Antal, házigazda és technikai munkatárs: Ruzsa Viktor


Az itt is meghallgatható  műsor a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2018. július 13-i adásában hangzott el.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...