2018. október 5., péntek

A SZENT MÁRTON GYERMEKMENTŐ SZOLGÁLAT FUTÓ NAGYKÖVETE: DR. KRIVÁCSY PÉTER

Immár hagyomány, hogy október első hétvégéjén rendezik meg a SPAR Budapest Maratont, amely 1984-ben IBUSZ Maratonként indult.


                                          Forrás: Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány


Mára már több tízezren vágnak neki az immár kétnapos futásnak   Budapest utcáin. 2018-ban a rajt helyszíne budai Pázmány Péter  sétány, ahol a futás mellett kulturális- és egészségügyi programokkal is várják az érdeklődőket. Többek között a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány gyermek-rohamkocsiját is megtekinthetik az érdeklődők. Az Alapítvány futó nagykövete, Dr. Krivácsy Péter, a SOTE 1. számú Gyermekklinika Sürgősségi Osztályvezető főorvosa, aneszteziológus a Civil Rádiónak adott interjúban beszélt hivatásáról, küldetése fontosságáról, elhivatottságáról.   
Dr. Krivácsy Péterrel Tarcsi Géza beszélgetett.


Az itt is hallható interjú a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2018. október 5-i adásában hangzott el.  Technikai munkatárs: Ruzsa Viktor.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...