2018. október 28., vasárnap

GÁLAMŰSOR A FEHÉR BOT NEMZETKÖZI HETE ALKALMÁBÓL A KONDOR BÉLA KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

A Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesülete Budapest XVIII. kerületi Lámpás Klubja 2018. október 19-én pénteken tartotta gálaműsorát a Fehér Bot Nemzetközi Hete alkalmából a Kondor Béla Közösségi Házban.

A rendezvényt Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke nyitotta meg, majd őt követően Szarvas Attila, a kerület alpolgármestere mondott köszöntőt. A házigazda Juhos Róbert és Mészáros Murphy Gábor közösségi civil szervezők voltak.



Közreműködtek: Horváth Dani furulyán, a  Szarkaláb Banda, akik népdalokat és népdal-feldolgozásokat adtak elő, Bilicsi Mónika ének és Mészáros Murphy Gábor zongora, Domoszlai János  zenész, aki dél-amerikai dalokat játszott, valamint a rendezvény végén St. Martin (akinek kérése volt, hogy előadását NE rögzítsük, így őt nem hallhatjuk ezen a felvételen).

A rendezvény médiatámogatója a Civil Rádió volt. Az itt hallható  felvétel Mészáros Murphy Gábor  felkérésére készült, és Ruzsa Viktor készítette.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...