2018. november 4., vasárnap

MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEKNEK BIZTOSÍT MUNKALEHETŐSÉGET A MONYÓ KISÜZEMI SÖRFŐZDE

Ma Magyarországon aki akar dolgozni, talál munkát. Ugyanakkor azt is érdemes hozzá tenni, hogy ehhez kellenek olyan vállalatok is, amelyek fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, és nem rettenti el őket az, ha egy vagy több munkavállalójuk megváltozott munkaképességű - hiszen ha a munkát jól elvégzik, akkor tulajdonképpen ennek semmilyen jelentősége nincs. Így gondolta ezt a Monyó Kisüzemi Sörfőzde, aki a Down Alapítvánnyal karöltve ad munkát sérült fiataloknak.

                                                                  (Forrás:   Google 1. képtalálat: "Monyó Kisüzemi Sörfőzde")



A kézműves sörök  palackjainak címkézése kézi munkát igénylő feladat. Így adódott az ötlet a Monyó Kisüzemi Sörfőzde munkatársai számára, hogy felkeressenek egy olyan foglalkoztatót,  amely megváltozott munkaképességűeknek biztosít munkalehetőséget - elhatározásukat tett  követte, és hamar  egymásra találtak a Down Alapítvánnyal.

 
Tarcsi Géza riportja az együttműködésről - a riport a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2018. november 2-i adásában hangzott el.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...