2018. november 9., péntek

2018. ŐSZÉN IS FOLYTATÓDOTT AZ MVGYOSZ CENTENÁRIUMI ÜNNEPSÉGSOROZATA - BESZÁMOLÓ A VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK HERMINA EGYESÜLETÉNEK MAGAZINJÁBAN

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában.
                                                  (A logó a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének védjegye)

 
Az Egyesület 2018. november havi műsorának központi témája a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Centenáriumi Ünnepségsorozata, melyről Puskás Anettel, a Szövetség közösségi referensével beszélgetett Borai Botond, a Hermina Egyesület elnöke, egyben  a műsor riportere.  Közreműködött Szendi Szilvia és Peller Károly operett- és magyar nóta-énekesek, akik nagy örömmel vállalták az eseménysorozat védnökségét.

A műsor második felében Borainé Kati, az Egyesület titkára az elmúlt hetek eseményeiről és az év végi programokról számolt be.


Szerkesztő: Borainé Kati, riporter és vágó: Borai Botond, intro: Shuck Antal, házigazda és technikai munkatárs: Ruzsa Viktor.

 
Az itt is meghallgatható  műsor a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2018. november 9-i adásában hangzott el.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK

LESEK - SEMMIVÉ VÁLNAK AZ AKADÁLYOK A LESEK - Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája 2013-ban került először megrendezésre a Vakok é...